87 625 ₴
Показати оптові ціниПобутова конвекційні печі Unox XEFT03EUEGDN використовується для теплової обробки напівфабрикатів в домашніх умовах. Її пристрій просте, забезпечено мінімальним набором функцій. У неї невелика жарочна камера і мала споживана потужність при повному завантаженні, всього 2,7 кВт. Будівельними нормами і правилами у багатоквартирних будинках, а також в індивідуальному будівництві електрична проводка розраховується на загальну номінальну потужність не більше 3 кВт. Це не означає, що її не можна використовувати додатково з професійним обладнанням на підприємствах громадського харчування як доповнення до інших печей і пароконвектоматам.
Вона має три рівня для розташування листів розміром 600*400 мм. Вбудована технологія DRY.Plus дозволяє видаляти зайву вологу і полегшує випікання з рум'яною, хрусткою скоринкою. Піч легко впишеться в технологічну лінію невеликого кафе або ресторану, а також на кухні в квартирі.
Порада: звертайте увагу на комплектацію гастроемкостями і додатковими функціями. Якщо треба необхідні аксесуари можна замовити окремо.
Конвекційні печі відрізняються від звичайної електричної духовки наявністю вентилятора, який забезпечує швидкий рух гарячого повітря всередині жарочної камери. Завдяки вентилятору напівфабрикати рівномірно нагріваються. В цій моделі застосований один вентилятор з функцією реверсу. Рівномірність випікання забезпечується як при повному, так і при частковому завантаженні печі. Завдяки конвективним потокам повітря готова продукція готується рівномірно всередині і отримує золотисту скоринку зовні. При повному завантаженні камери час приготування випічки збільшується, а при частковому завантаженні зменшується. В кінці приготування страви треба здійснювати нагляд за технологічним процесом випічки.
У цій моделі печі можна готувати:
хлібобулочні та кондитерські вироби;
допікати заморожені напівфабрикати;
м'ясо, рибу, котлети.
Для якісного приготування їжі можна скористатися готовими програмами, занесеними в пам'ять або, користуючись власним досвідом, створити свою програму. Для цього необхідно вказати час приготування і температуру і зафіксувати їх на вільному місці в списку програм на дисплеї.
Поради від компанії Кофортгид: пам'ятайте, що спочатку треба прогріти жарочную камеру до температури, що перевищує технологічну на 25-30 °C.
Це потрібно для того, щоб під час завантаження напівфабрикатів температура всередині камери не опустилася нижче необхідної. Наприклад, якщо хліб випікається при температурі 220 °C, то камера попередньо прогрівається до 250 °C.
У цьому типі жарочного шафи можна готувати різні види страв з однаковим часом приготування.
Коли підігрів закінчений, піч подасть звуковий сигнал. Пам'ятайте, що до дверцятах приєднаний кінцевий вимикач. При відкриванні дверей вентилятор повинен вимкнутися, щоб обслуговуючий персонал не отримав опіки.
Цю піч можна використовувати як камеру для вистоювання тіста. Мінімальна температура, підтримувана автоматично становить 30 градусів. Цього достатньо для того, щоб збільшити кількість вуглекислого газу всередині тіста за рахунок броежения мікроорганізмів до необхідних 90%.
Чи знаєте ви що: печі з конвекційним рухом повітря можна використовувати не тільки для приготування хлібобулочних виробів, але і для розморожування напівфабрикатів та підігріву вже готових страв.
Особливість цієї моделі — вона недорога і не має регулювання вологості всередині камери. Єдиний датчик — це датчик температури, який включає і вимикає Тени і вентилятор. Саме робота вентилятора підвищує економічність печі при тепловій обробці продуктів.
При установці конвекційної печі варто дотримуватися нескладних правил:
її можна ставити на будь-яку міцну основу, стіл, підставку;
відстань від стін або поруч знаходяться предметів повинна бути не менше 150 мм з усіх сторін;
обов'язково треба забезпечити вільний доступ до розетки для того, щоб можна було в разі необхідності швидко відключити піч від мережі;
всі типи печей UNOX комплектуються виделкою європейського зразка з заземленням корпусу;
встановіть окрему розетку європейського зразка з заземленням корпусу спеціально для печі або переробіть стару, якщо є така необхідність.
Підключіть розетку, як зазначено на фото.
Врахуйте, заземлюючий провід повинен бути приєднаний до нульового проводу, а не навпаки. Якщо будете встановлювати заземлюючу розетку своїми руками купіть електричний пробник.
Конвекційна піч вимагає щотижневої генеральної чистки від нашарувань жиру. Якщо вона використовується нечасто, то мити внутрішню поверхню треба відразу після приготування страв. Особливо це стосується приготування м'ясних і рибних страв. У парах, що виділяються з напівфабрикатів, що знаходяться крапельки жиру. Для видалення жирових відкладень використовуйте будь-які побутові засоби по догляду за нержавіючою сталлю, крім абразивних.
Примите во внимание то, что направляющие сделаны из хромированной стали. Это чёрный металл, покрытый хромом. Поэтому скоблить и чистить их при помощи металлических сеток, щёток и других твёрдых материалов не рекомендуется.
Если вас интересует детальное описание других конвекционных печей или пароконвектоматов, то перейдите по этой ссылке на главную страницу. Там вы увидите в таблице полный перечень печей в различном исполнении и комплектации. Купите конвекционную печь UNOX XEFT-03EU-EGDN в нашем интернет-магазине.
Ми не торгуємо китайським ширвжитком. Італійські і Німецькі печі завоювали популярність і хорошу репутацію у покупців всього світу.
Наша компанія відправляє замовлення в Харкові та по Україні всіма доступними видами транспорту відомих перевізників. Ознайомтеся з умовами доставки, оплати та контактними телефонами на цій сторінці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Unox |
Країна виробник | Італія |
Вид обладнання | Конвекційна піч |
Джерело живлення | Електрика |
Кількість вентиляторів | 1 шт. |
Кількість рівнів | 3 |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Номінальна споживана потужність | 3.45 кВт |
Номінальна напруга | 220 В |
Особливості | Регульовані ніжки, Реверсивний вентилятор, Підсвічування, Таймер |
Сфера использования | Fast-food, Вулична торгівля, Торгові магазини |
Тип пароутворення | Без пароутворення |
Тип управління | Електронне |
Габаритні розміри | |
Вага | 46 кг |
Загальна висота | 425 мм |
Загальна довжина | 800 мм |
Загальна ширина | 811 мм |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Довжина | 600 мм |
Комплектація | Деки |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Відстань між рівнями | 75 мм |
Тип робочої поверхні | Комбінована |
Ширина | 400 мм |
Параметри та опис режимів роботи | |
Кількість режимів роботи | 1 |
Максимальна робоча температура | 260 град. |
Мінімальна робоча температура | 30 град. |
Користувацькі характеристики | |
Вага (нетто) | 46 кг |
Гарантійний термін | 12 |
Кількість швидкостей вентилятора | 1 |
Призначення печей | Пекарський |
Скло дверей | 2 |
Підключення до Internet | Немає |
Підключення до водопроводу | Немає |
Підключення до каналізації | Немає |
Порт USB | Є |
Реверс вентилятора | Є |
Серія | BAKERLUX SHOP.Pro |
Тип підсвічування камери | Світлодіодний |