Кошик
95 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (68) 500-58-20
+380 (97) 713-71-45
+380 (66) 522-22-45
Надійний інтернет магазин - Купуй комфортно!

Піч конвекційна Unox XEFT03HSEGDN

58 919 ₴

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
+380 (68) 500-58-20
Олег
  • +380 (97) 713-71-45
    Ярослав
  • +380 (66) 522-22-45
    Олег
Піч конвекційна Unox XEFT03HSEGDNПіч конвекційна Unox XEFT03HSEGDN
58 919 ₴
В наявності
+380 (68) 500-58-20
Олег
  • +380 (97) 713-71-45
    Ярослав
  • +380 (66) 522-22-45
    Олег
Піч конвекційна Unox XEFT03HSEGDN
  • Піч конвекційна Unox XEFT03HSEGDN, фото 3
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Конвекційна піч Unox XEFT03HSEGDN: деякі правила користування

Побутова конвекційна піч Unox XEFT03HSEGDN — це модернізована XEFT03EUEGDN докладний опис якої представлено на цій сторінці. Вона має велику потужність у порівнянні зі своїм попередником, але не перевищує 3 кВт. Її можна використовувати для теплової обробки напівфабрикатів як у домашніх умовах, так і в невеликих кондитерських цехах і підприємствах громадського харчування. Піч має невеликий набір функцій достатній для виконання таких технологічних операцій:

  • розморожування;

  • смаження;

  • випічка хліба та кондитерських виробів.

Жарильна камера розрахована на застосування трьох листів з повним завантаженням. Перед тим як купувати цю грубку перевірте переріз проводів в будинку і номінальну потужність автоматів. Якщо встановлено обмеження в 3 кВт це означає, що під час роботи конвекційної печі інші потужні прилади, такі як праска, пральна машина, не зможуть працювати.

Її можна використовувати як доповнення з іншим професійним обладнанням на підприємствах громадського харчування. У виробництві бувають ситуації, коли невигідно використовувати пароконвектомати великої потужності заради одного-двох страв. У неї є три рівня для розташування листів розміром 460х330 мм, Тому при підборі обладнання розраховуйте продуктивність конвектомата виходячи з розмірів напівфабрикатів. При розрахунках враховуйте відстань між випічкою. Після завантаження в камеру розміри булочок або хліба збільшуються, і вони зливаються в один великий пиріг. У результаті якість продукції погіршується, а час, витрачений на приготування, збільшується.

Для того щоб домогтися рум'яної хрусткої скоринки треба наприкінці випікання хлібобулочних виробів підвищити температуру до 220 °C на 5-7 хвилин.

Вбудована технологія DRY.Plus автоматично видаляє зайву вологу і полегшує випікання з рум'яною, хрусткою скоринкою.

Перед купівлею врахуйте її габаритні розміри 600x669x425 мм і вага 36 кг

Піч підходить як доповнення в технологічну лінію кафе або ресторану, а також на кухню в квартирі.

Порада: звертайте увагу на комплектацію гастроемкостями і додатковими функціями. Якщо треба необхідні аксесуари можна замовити окремо.

Що можна приготувати в конвекційної печі Unox XEFT03HSEGDN

Ця конвекційна піч відрізняється від попередньої збільшеною потужністю. Наявність вентилятора з реверсом забезпечує швидке і рівномірне охолодження продуктів в жарочної камері. Завдяки вентилятору напівфабрикати рівномірно обігріваються потоками гарячого повітря і пригорання виключається. Саме вентилятор з реверсом забезпечує рівномірний прогрів і золотисту скориночку.

У звичайної електричної печі для рівномірного прожарювання булочок треба дека міняти місцями, переміщаючи нижні вгору. Конвектоматы такого недоліку не мають.

Якщо жарочна камера не заповнена на 100%, час приготування зменшується і економиться електроенергія.

В кінці приготування страви треба здійснювати нагляд за процесом випічки, і вносити корективи: зменшувати або збільшувати температуру. Коли процес приготування страви буде налагоджений і в програму будуть внесені зміни постійний контроль за піччю не потрібен.


 

У цій моделі печі можна готувати:

  • хліб;

  • кондитерські вироби;

  • допікати заморожені борошняні напівфабрикати;

  • м'ясо, рибу, котлети.

Для початківців кулінарів і пекарів виробники передбачили кілька готових програм занесених в пам'ять. Однак там є місце для набору власних програм для приготування оригінальних страв своєї рецептури. Прочитайте уважно технічний паспорт з рекомендаціями щодо внесення змін у програму випічки.

Поради від компанії Кофортгид: не забувайте спочатку прогріти жарочную камеру до потрібної температури, що перевищує технологічну на 25-30 °C. Це потрібно для того, щоб під час завантаження напівфабрикатів температура всередині камери не опустилася нижче необхідної. Наприклад, якщо хліб випікається при температурі 220 °C, то камера попередньо прогрівається до 250 °C.

У цьому типі конвектомата можна готувати різні види страв з однаковим часом приготування.

Коли підігрів закінчений, піч подає звуковий сигнал. Не забувайте, що до дверцятах приєднаний кінцевий вимикач, який повинен відключати вентилятор при відкриванні дверей. При купівлі конвектомата перевірка роботи кінцевого вимикача повинна бути зроблена в першу чергу.

Читайте уважно технічний паспорт, щоб уникнути непорозумінь в процесі роботи.

Конвектомати можна використовувати як камеру для вистоювання тіста.

Всі моделі конвектоматов мають мінімальну температуру прогріву від 30 градусів Цельсія. Її достатньо для того, щоб посилити бродіння бактерій і збільшити кількість вуглекислого газу всередині тіста до необхідних 90%.

Саме розстоювання тіста перед випіканням забезпечує легкість хлібобулочних виробів.

Чи знаєте ви що: печі з конвекційним рухом повітря можна використовувати не тільки для приготування хліба і булочок, але і для розморожування напівфабрикатів та підігріву вже готових страв.

Особливість цієї моделі — вона недорога і не має регулювання вологості всередині камери. Єдиний датчик — це датчик температури, який включає і вимикає Тени і вентилятор. Саме робота вентилятора підвищує економічність печі при тепловій обробці продуктів.

Установка і підключення

При установці конвекційної печі слід дотримуйтеся таких правил:

  • ставте конвекційну піч на будь міцну основу, стіл, підставку;

  • Не захаращуйте стіл на місці установки конвектомата. Мінімальна відстань від стіни або близьких предметів має бути мінімум 150 мм з усіх сторін;

  • забезпечте вільний доступ до розетки підключення. Це потрібно для того, щоб у момент виникнення нештатної ситуації (пожежі жиру в камері) можна було швидко вимкнути піч від електрики;

  • всі типи печей європейських виробників, і в тому числі UNOX, комплектуються виделкою європейського зразка з бічними клемами для заземлення корпусу;

  • встановіть нову окрему розетку європейського зразка з заземлюючими клемами для корпусу або замініть стару, якщо є така необхідність.

Підключіть розетку, дотримуючись правила: корпус підключається до нульового проводу, а не до фази!

Врахуйте, заземлюючий провід конвектомата повинен бути приєднаний до нульового проводу, а не навпаки. Якщо будете встановлювати заземлюючу розетку своїми руками купіть електричний пробник.

Догляд за піччю Unox XEFT03HSEGDN

Конвекційна піч вимагає щотижневої генеральної чистки і миття від нашарувань жиру. Якщо вона використовується нечасто, то мити внутрішню поверхню треба відразу після приготування м'ясних страв. Особливо це стосується приготування свинини і риби. У парах, що виділяються з напівфабрикатів, що знаходяться крапельки жиру, які відкладаються на стінках. Для видалення жирових відкладень використовуйте будь-які побутові засоби по догляду за нержавіючої сталлю (мило самий дешевий і дієвий варіант), крім абразивних. Прийміть до уваги те, що напрямні зроблені з хромованої сталі. Це чорний метал, покритий хромом. Тому шкребти і чистити їх за допомогою металевих сіток, щіток та інших твердих матеріалів вкрай не рекомендується.

Компанія «Комфортгид» пропонує

Еслі вас цікавить детальний опис пристрою інших конвекційних печей або пароконвектоматів і їх ціна, перейдіть за цим посиланням на головну сторінку. Там ви побачите в таблиці повний перелік печей в різному виконанні і комплектації. У таблиці вказаний головний параметр — це потужність. Купіть конвекційна піч Unox XEFT03HSEGDN в нашому інтернет-магазині.

Ми не торгуємо китайським ширвжитком. Італійські і Німецькі печі завоювали популярність і відмінну репутацію у покупців всього світу.

Наша компанія відправляє замовлення в Харкові та по Україні всіма доступними видами транспорту відомих перевізників. Ознайомтеся з умовами доставки, оплати та контактними телефонами на цій сторінці.

Основні
ВиробникUnox
Країна виробникІталія
Вид обладнанняКонвекційна піч
Джерело живленняЕлектрика
Кількість вентиляторів1 шт.
Кількість рівнів3
Номінальна споживана потужність2.95 кВт
Номінальна напруга220 В
Тип пароутворенняБез пароутворення
Тип управлінняЕлектронне
Габаритні розміри
Вага36 кг
Загальна висота425 мм
Загальна довжина600 мм
Загальна ширина669 мм
Параметри та опис режимів роботи
Максимальна робоча температура260 град.
Мінімальна робоча температура30 град.
Параметри листів і гастроємкостей
Відстань між рівнями75 мм
Користувацькі характеристики
Вага (нетто)36 кг
Гарантійний термін12
Кількість швидкостей вентилятора1
Призначення печейПекарський
Скло дверей2
Підключення до InternetНемає
Підключення до водопроводуНемає
Підключення до каналізаціїНемає
Порт USBНемає
Реверс вентилятораЄ
СеріяBAKERLUX SHOP.Pro
Тип підсвічування камериСвітлодіодний
  • Ціна: 58 919 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner