63 748 ₴
Показати оптові ціниПерш ніж купити конвектомати Unox XEFT04HSEGDN ознайомтеся з його техніко-економічними показниками. Ця професійна конвекційна піч призначена для використання в невеликих кафе чи підприємствах громадського харчування. Споживана потужність моделі 3,45 кВт і працює від однофазної мережі 220 В. Відстань між рівнями 75 мм. Вона розрахована на 4 дека розміром 460*330 мм
Габаритні розміри настільного конвектомата 600x669x500 мм, вага 39 кг
Увага: цей конвектомати можна використовувати в будинку за умови, що електрична проводка може витримати навантаження в 3,45 кВт. Для такої потужності переріз електричних проводів має бути мінімум 1 мм2.
Головне призначення цієї моделі — це випічка хлібобулочних і кондитерських виробів. Вона може успішно працювати в магазині чи кафе по випуску хліба або кондитерських виробів із замороженого тіста. Ця модель досить потужна, щоб її застосовувати для приготування напівфабрикатів з подальшим глибоким заморожуванням. Наприклад для виробництва булочок, хліба, піци, чіабати і ін.
Крім випічки цю модель конвектомата можна використовувати для розморожування м'ясних продуктів та риби, а також підтримувати температуру готових страв протягом двох годин.
Його потужності достатньо для приготування м'ясних, рибних і овочевих страв.
Ця модель може працювати тільки в одному режимі — це обробка їжі потоками гарячого повітря. Передача тепла від Тенів відбувається через молекули повітря високошвидкісним вентилятором. Управління технологічним процесом приготування їжі здійснюється електронною панеллю управління з сенсорним екраном. У пам'ять можна занести до 99 програм приготування страв. Це можна зробити вручну або через порт USB.
Роздрібна ціна цього конвектомата 973 €. На панелі керування можна встановити температуру для приготування випічки з точністю до 1 градуса, а час з точністю до 1 хвилини. В пам'ять занесені 12 швидких програм від виробника. У пам'яті за замовчуванням занесені три кроки випікання, які можна програмувати окремо. Програмування інтуїтивно зрозуміло і нагадує набір СМСки в смартфоні.
Для поліпшення якості готової продукції в цій моделі використовуються такі технології.
Технологія DRY.Plus застосовується для видалення зайвої вологи. Вода, що знаходиться в напівфабрикатах, може перешкоджати утворенню верхній підсмаженої кірочки. По сигналу датчиків вологості зайва волога видаляється з жарочною камери.
Технологія AIR.Plus застосовується для рівномірного розподілу гарячого повітря в жарочної камері. Це досягається завдяки округленим кутах духової шафи та високошвидкісного вентилятору з реверсом. Завдяки вентилятору, гарячі повітряні потоки рівномірно розподіляються на всіх рівнях камери. Ця технологія дозволяє рівномірно випікати страви на деках з усіх боків, і вони виходять однакового кольору і якості. Підгорання готової продукції виключається.
Технологія Protek.SAFE™ спрямована на досягнення максимальної безпеки для обслуговуючого персоналу при роботі з цим конвектоматом. Для цього у дверцятах передбачено подвійне засклення, де між стеклами вільно циркулює повітря. Такий захист виключає опіки кухаря при необережному торканні до скляних дверцятах. Щоб зовнішній кожух корпусу печі не нагрівався між ним і жарочної камерою покладений шар теплоізоляції. Для спостереження за процесом приготування їжі передбачена світлодіодна лампочка.
На панелі відображається час, що залишився до закінчення приготування страви. Після завершення технологічного процесу, подається звуковий сигнал. Кухар може в будь-який час внести зміни в програму, зменшити або збільшити час роботи або температуру.
У моделі Unox XEFT04HSEGDN двері з подвійним заскленням відкривається зверху вниз. Завод виробник цього теплового обладнання провів випробування механізму відкривання і закривання дверей на стенді, і гарантує його безперебійну роботу на весь час експлуатації конвекційної печі.
Жарочную камеру зроблено з харчової нержавіючої сталі з округленими кутами. Для встановлення дек передбачені чотири напрямні з кроком 75 мм. Розміри дек 460*330*20 мм. призначені для випічки хлібобулочних виробів. При виникненні необхідності готувати інші страви треба купити гастроємкості потрібної глибини окремо. Ця модель не має зволоження пором і не вимагає підключення до води чи каналізації.
Щоб оберегти обслуговуючий персонал від ураження струмом високої напруги корпус конвектомата повинен бути заземлений. У процесі приготування страв у жарочної камері утворюється велика кількість гарячого повітря і пари. Щоб забезпечити робоче місце кухаря згідно із санітарними нормами і правилами над піччю повинен бути встановлений витяжний зонт з примусовою вентиляцією.
На робочому місці повинна бути аптечка з противоожоговыми препаратами для надання першої медичної допомоги.
Організація робочого місця має бути такою, щоб кухар міг у будь-який час швидко відключити конвектомати від електроенергії, витягнувши вилку з розетки.
Догляд за духовий камерою не складний і не вимагає спеціальних миючих засобів. Внутрішня поверхня камери зроблена з нержавіючої сталі. Нержавіюча сталь стійка до кислот і лугів. Для видалення жиру і нагару використовуйте побутові миючі засоби з добавками жирорастворяющих компонентів. Піч треба мити від нагару щодня по закінченні робочої зміни. Не використовуйте для чищення поверхні від забруднень металеві скребки, сітки, абразивні матеріали. При соскребании нагару і жиру твердими предметами можна пошкодити поліровану поверхню нержавійки. Глибокі риски на поверхні стінок ще більше ускладнять догляд за жарочної камерою.
Якщо жир і нагар не видаляються нанесіть на внутрішню поверхню миючий засіб, поставте всередину миску з водою і увімкніть піч на повну потужність. Таку процедуру робити до тих пір поки нагар не відвалиться.
Професійна конвекционгная піч Unox XEFT04HSEGDN
буде хорошим помічником для шеф-кухаря в кафе, ресторані, пекарні, кондитерської, їдальні. Ця модель може готувати різні страви завдяки широкому функціоналу і вбудованої пам'яті.
Вона економічна при повному завантаженні швидко окупає витрати на її придбання.
Управління піччю не складне, інтуїтивно зрозуміле.
Вона виконує приготування страв в автоматичному режимі. Тому кухар може обслуговувати кілька конвектоматов одночасно без ризику зіпсувати готову продукцію через недогляд.
Температура в жарочної камері регулюється в діапазоні від 30 до 260 °C.
Зверніть увагу: у цьому місяці діє тривідсоткова знижка на продаж цього конвектомата.
Купіть професійну конвекційну піч для випічки Unox XEFT04HSEGDN, за ціною 973 € зі знижкою в нашому інтернет-магазині від фірми Комфортгид.
Умови доставки по Києву та Україні, оплати дивіться на цій сторінці.
Вибирайте пароконвектомати для ресторанів, барів, кафе та інших підприємств громадського харчування тут.
Основні | |
---|---|
Виробник | Unox |
Країна виробник | Італія |
Вид обладнання | Конвекційна піч |
Джерело живлення | Електрика |
Кількість вентиляторів | 1 шт. |
Кількість рівнів | 4 |
Номінальна споживана потужність | 3.45 кВт |
Номінальна напруга | 380 В |
Габаритні розміри | |
Загальна висота | 500 мм |
Загальна довжина | 600 мм |
Загальна ширина | 669 мм |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Відстань між рівнями | 75 мм |
Користувацькі характеристики | |
Вага (нетто) | 39 кг |
Гарантійний термін | 12 |
Кількість швидкостей вентилятора | 1 |
Призначення печей | Пекарський |
Скло дверей | 2 |
Підключення до Internet | Немає |
Підключення до водопроводу | Немає |
Підключення до каналізації | Немає |
Порт USB | Немає |
Реверс вентилятора | Є |
Серія | BAKERLUX SHOP.Pro |
Тип підсвічування камери | Світлодіодний |
Тип управління | Цифрова сенсорна панель управління |