73 981 ₴
Показати оптові ціниЧотирирівнева пароконвекционная піч Unox XEFT04HSELDV — це, зроблена з нержавіючої листової сталі герметична камера, обладнана одним вентилятором, Тенами, автоматичною подачею води та видалення конденсату, а також електронним пультом управління. Завантаження напівфабрикатів відбувається через дверцята з прозорим склом, щоб кухар міг вести спостереження за процесом приготування їжі та вносити при необхідності своєчасно корективи по температурі і вологості. Скло зроблено подвійним для вільної циркуляції повітря між ними.
Надійно зроблені дверні петлі і замок, пройшли багатократні випробування. Фірма Unox відчувала роботу замка і шарнірів на дослідному стенді і гарантує роботу замка і петель протягом всього часу експлуатації без поломок.
Сенсорна панель, що нагадує смартфон, що працює від дотику пальця.
Зверніть увагу на коротку інформацію, зведену таблицю про всі функції пароконвекционной печі.
Назва функцій |
Характеристика |
Додаткова інформація |
Спосіб нагріву страви |
Електричними Тенами до однофазної мережі |
Гаряче повітря подається вентилятором через Тени в жарочную камеру |
Розташування |
На столі або на підлозі |
Фірма надає спеціальну конструкцію для установки двох пароконвектоматів вертикально один над одним. |
Управління |
Сенсорна панель |
Управління здійснюється пальцем або спеціальним олівцем з візуалізацією на кольоровому дисплеї. |
Спосіб відкривання дверцят |
Руками з фіксацією в нижньому положенні. |
Дверцята автоматично закривається від натиску рукою. |
Кількість рівнів випікання |
чотири |
Чотири парних рівня дозволяють регулювати розташування листів в жарочної камері. |
Відстань між листами |
75 мм |
Це стандартна відстань для більшості печей пароконвектоматів фірми Unox. |
Розмір гастроємкостей або дек |
Стандартний 460Х 330 мм |
Дозволяється використовувати дека з інших матеріалів. |
Управління піччю пароконвектоматом |
Електронне, панель Go |
Управління піччю інтуїтивно зрозуміле і не вимагає спеціального навчання. |
Парозволоження |
автоматичне |
Подача пари здійснюється автоматично за заданою програмою. |
Подача води |
З водопроводу |
Подача води здійснюється автоматично насосом з водопроводу або ємності з водою. |
Видалення конденсату |
У каналізацію |
Видалення пари і жиру йде в каналізацію або іншу ємність автоматично. |
Попередній розігрів жарочної камери |
За замовчуванням до 260 °C |
Температура попереднього нагрівання може змінюватися в ручному режимі. |
Температурний режим, |
У діапазоні від 30 до 260 °C |
|
Технології, використані в пароконвектоматі |
AIR.Plus — контроль потоків повітря. |
Контроль потоків повітря для автоматичного підтримання однакової температури в кожній точці всередині жарочної камери. |
DRY.Plus — контроль вологості. |
У гастрономії, особливо для підрум'янення і приготування на грилі м'яса, технологія DRY.Plus дозволяє поверхневим порам закриватися, захищаючи продукт від втрати ваги і менш інтенсивного смаку. У хлібобулочних і кондитерських виробах наявність вологи на останніх етапах процесу випічки може погіршити стабільність продукту і поставити під загрозу бажані результати. Технологія DRY.Plus забезпечує кінцевий результат: продукт залишається привабливим і хрустким навіть через кілька годин після випічки. |
|
MAXI.LINK — контроль енергоспоживання |
Ви можете включити тільки ті печі, які необхідні в цей конкретний час для управління поточною робочої навантаженням: таким чином ви максимально використовуєте доступну енергію і скорочуєте до мінімуму енергоспоживання і витрати без втрат. При однаковій загальній кількості каструль, кілька маленьких печей, а не одна велика, скорочують час обслуговування і, отже, підвищують прибуток. З MAXI.Link ви можете створювати колонки духовок та аксесуарів, спеціально призначені для вашого бізнесу. Переваги очевидні також з точки зору гнучкості, управління та економії енергії. MAXI.Link ™ дозволяє одночасно готувати продукти, які мають абсолютно різні вимоги до температури, вологості і часу. |
|
STEAM.Plus |
Ця технологія призначена для створення, контролю і регулювання заданого рівня вологості всередині жарочної камери. Всі процеси створення пари, контролю його температури і вологості проходять в автоматичному режимі. |
|
Protek.SAFE |
Особлива форма скління дверей також означає, що зовнішнє скло завжди буде з температурою не нижче 60 ° C. Використання високоефективних ізоляційних матеріалів контролює втрату тепла і, отже, температуру зовнішніх поверхонь. |
|
Номінальна споживана потужність |
3,45 кВт |
Ця піч може використовуватися як побутова при умові, що перетин проводів дозволяє підключати її без загрози виникнення пожежі. |
Напруга |
220 В |
Однофазне |
Розміри пароконвектомата, мм |
600x669x500 мм |
Невеликі розміри дозволяють встановити пароконвектомат на звичайному столі. |
Вага, |
39 кг без завантаження напівфабрикатами |
Вимагає міцної основи. |
Програми |
99 |
В тому числі встановлено 12 стандартних програм для випічки від виробника. |
Покупців найбільше цікавить, які страви можна готувати у конвекційних печах пароконвектоматах?
Це універсальне теплове обладнання може готувати практично все, використовуючи комбінований режим пара, плюс подачу гарячого повітря. Треба просто розібратися, які страви можна готувати таким методом, а які ні.
У цій паровий печі зволоження виробляється в діапазоні температур 30-100 °C і вологості 100%. Це рівносильно покладеної пароварці на каструлю з киплячою водою на кухні.
В пароконвектоматі можна готувати в режимі пари:
овочі;
рибу;
курку;
варені яйця;
відварений рис;
всілякі каші з пшона, гречки, пшениці, ячменю.
Всі ці продукти можуть бути приготовані на пару без кришки при температурі 100 °C.
Готуйте в цьому пароконвектоматі супи, з невеликою кількістю рідини. Врахуйте, що рідина з пара буде конденсуватися в посуді.
Пельмені, макарони і галушки також готуються в цьому режимі без розварювання і розтріскування. Ви можете, звичайно, зробити рибу, курку, свинину та інші невеликі шматочки пісного м'яса, використовуючи пар. Використовуючи пароварку при температурі 85 °C можна готувати м'які десерти, заварні креми, фруктовий сир.
Поради від компанії Комфортгид:
використовуйте режим низькотемпературного пара до 38 градусів для розстоювання тіста;
стерилізація скляних банок відбувається в камері при температурі 100 градусів і 100% вологості.
Наявність чотирьох рівнів та програма «Мультитайм» дає можливість готувати страви з різних продуктів одночасно. Програма розрахує час закладання кожного напівфабрикату окремо і по закінченні роботи попередить кухаря звуковим сигналом. Тепер відпадає необхідність постійного чергування і спостереження за приготуванням їжі. Чотири листа розмірами 460х330 і глибиною 20 мм, якими комплектується ця модель використовується для випічки хлібобулочних виробів. Наявність парозволоження з конвекцією гарантує відмінні результати.
М'ясні або рибні напівфабрикати можна укладати на будь-який рівень. Це ніяк не відіб'ється на якості їх приготування.
Підприємці можуть використовувати цю модель пароконвектомата в ресторанах і кафе, об'єднувати їх в групи, за наявності вільних потужностей в електричній мережі. Але для цього доведеться докупити додаткові гастроємкості більшої глибини.
Включення, виключення Тенів, подача пари відбувається автоматично за програмою.
Автоматика стежить за температурою і вологістю постійно в режимі реального часу.
Готова продукція не підгорає, не пересихає і не втрачає у вазі.
Пароутворення і видалення конденсату відбувається автоматично.
Підключення до мережі і техніка безпеки
Цей пароконвектомат на 4 рівня має потужність 3,45 кВт і може харчуватися від побутової електромережі. Щоб убезпечити персонал від ураження струмом корпус повинен бути приєднаний до нульового проводу. Щоб при відкриванні не обпектися гарячим повітрям і парою високої температури треба відкривати двері на 2-3 см, і почекати 5 секунд.
При постійному завантаженні догляд за робочими поверхнями жарочної камери повинен бути щоденним. На стінках камери буде постійно відкладатися не тільки конденсату, але і жир. При нерегулярному догляді за пароконвектоматом можуть з'явитися труднощі з очищенням камери від налиплого жиру.
Для очищення внутрішніх поверхонь жарочної камери використовуйте побутові миючі засоби по догляду за нержавейкой.
Не використовуйте для видалення жиру або нагару від їжі скребки та інші металеві предмети, щоб не пошкодити поліровану поверхню камери.
Пекарські пароконвекционные печі Unox XEFT04HSELDV з автоматичним пароувлажнением можуть успішно використовуватися не тільки в кафе, ресторанах, їдальнях, хлібопекарнях кондитерських, але і вдома.
Автоматичне парозволоження дозволяє готувати в його жарочної камері різні страви одночасно.
Незважаючи на невелику потужність 3,45 кВт він економічно вигідний для невеликих підприємств фастфуду.
Роботою пароконвектомата керує мікросхема з пам'яттю на 99 програм.
Ця модель простий в роботі і не вимагає висококваліфікованого обслуговуючого персоналу.
Пароконвектомат на чотири рівні фірми Unox XEFT04HSELDV продається зі знижкою 3%.
Зверніть увагу: не пропустіть свій шанс, знижка 3% діє обмежений час.
Купіть професійний пароконвектомат на 4 рівня Unox XEFT04HSELDV за акційною ціною 1121 € з гарантією і зі знижкою в нашому інтернет-магазині від фірми Комфортгид.
Умови доставки вантажів перевізниками по Києву та Україні, умови оплати дивіться на цій сторінці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Unox |
Країна виробник | Італія |
Вид обладнання | Пароконвектомат |
Джерело живлення | Електрика |
Кількість вентиляторів | 1 шт. |
Кількість рівнів | 4 |
Номінальна споживана потужність | 3.45 кВт |
Номінальна напруга | 220 В |
Габаритні розміри | |
Загальна висота | 500 мм |
Загальна довжина | 600 мм |
Загальна ширина | 669 мм |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Відстань між рівнями | 75 мм |
Користувацькі характеристики | |
Вага (нетто) | 39 кг |
Гарантійний термін | 12 |
Кількість швидкостей вентилятора | 2 |
Призначення печей | Пекарський |
Скло дверей | 2 |
Пароутворення | Інжекторне |
Підключення до Internet | Немає |
Підключення до водопроводу | Є |
Підключення до каналізації | Є |
Порт USB | Немає |
Реверс вентилятора | Є |
Серія | BAKERLUX SHOP.Pro |
Тип підсвічування камери | Світлодіодний |
Тип управління | Цифрова сенсорна панель управління |