Світовий лідер у виробництві професійного теплового і пекарського обладнання фірма Unox випустила для ресторанів, кафе, барів десятиуровневый пароконвектомат XEFT10EUELRV. У нього можна одночасно завантажити десять гастроємкостей розміром 600*400 мм. Коли стоїть питання про розширення виробництва Unox XEFT10EUELRV найкраще рішення.
Його можна зокрема використовувати для випічки:
хліба;
булочок;
піци;
тортів;
Невелика пекарня з цим пароконвектоматом може запросто забезпечити оптові поставки своєї продукції у магазини. Крім цього, його можна встановити безпосередньо в магазині по продажу хлібобулочних виробів. До пароконвектомату для випічки кондитерських виробів, піци в комплекті йдуть листи з нержавіючої сталі. Для приготування інших страв необхідно докупити гастроємкості за окрему плату.
Вартість професійної печі для випічки залежить від потужності та кількості вбудованих програм. Але у конвекційних печей немає парозволоження і це суттєвий недолік.
Використовувати таке високотехнологічне обладнання як хлібопічку нераціонально. У пароконвектомата більш широке застосування. Наприклад, він може готувати:
свинячий, курячий шашлик з копченням;
соуси;
будь-які види каш;
гасіння усіх видів продуктів;
картопля фрі;
гриби;
м'ясні хлібці;
пельмені, манти та ін.
Для кожного виду страв необхідні гастроємкості різної глибини. Вони бувають глибиною від 20 до 200 мм. В гастроємності можна робити презентацію страв і делікатесів. Перевагу слід віддавати ємностях з нержавіючої сталі. Вони витримують високі температури, а по довговічності перевершують вироби з полікарбонату і металу.
Насамперед треба пам'ятати про номінальної потужності апарату, яка становить 15,5 кВт. Перш ніж купувати пароконвектомат такої потужності треба мати договір з енергокомпанією про вільних потужностях та виділених лімітах. Для пароконвектомата немає обмежень у кількості відпрацьованих змін. Він може працювати цілодобово. Для підключення необхідно виділити окрему лінію з встановленою автоматикою.
Крім електроенергії треба забезпечити відведення відпрацьованих газів і води після миття жарочної камери в каналізацію. Оскільки автомат самостійно забирає рідина по програмі до місця установки пароконвектомата необхідно підвести воду.
При роботі з жарочною камери виділяється велика кількість гарячого повітря з парою. Установка витяжного зонта з нержавіючої сталі з примусовою вентиляцією обов'язкове.
Без пару в жарочної камері це буде звичайний конвектомати для випікання булочок. Саме регулювання вологості грає головну роль в приготуванні страв. Раніше, коли пароконвектоматів не було, кухареві доводилося чергувати біля грубки і багаторазово поливати блюдо соусом, щоб воно не пересохло і не підгоріло. В ресторані або кафе доводилося тримати десятки кухарів чергували біля плит. Після того як в конвекційну піч додали автоматичну подачу води, яка під дією високої температури перетворюється в пар, продуктивність праці збільшилася в рази.
Застосування комп'ютерних технологій в управлінні пароконвектоматом дозволяє купувати готові програми і встановлювати їх через порти USB або вручну. У цій моделі застосовується інжекторне пароутворення. Насос по команді подає воду на Тени, які в свою чергу обдуваються високошвидкісним вентилятором. Пар рівномірно заповнює жарочную камеру, перешкоджаючи зневоднення і підгоряння готової продукції.
Поради від компанії Комфортгид: обов'язково передбачте у водопроводі картриджі для пом'якшення води водопідготовку. Якщо цього не зробити, то на Тенах будуть відкладатися солі кальцію і заліза. Під дією високої температури вони намертво прилипає до Тенам і захисних грат.
Міні-комп'ютер на 99 програм управляє всіма технологічними параметрами:
контролює температуру в жарочної камері в реальному часі;
відображає на кольоровому дисплеї залишок часу до закінчення приготування страви;
регулює вологість у жарочної камері, керуючи вентиляторами і інжекторним парообразователем;
подає звукові сигнали після закінчення часу приготування страви;
відключає парогенератор і вентилятори і Тени під час відкривання дверцят;
запам'ятовує нові програми, які можна завантажувати через порт USB або придумувати самостійно.
Дисплей з розташованими командами інтуїтивно зрозумілий. З ним може розібратися навіть не підготовлений працівник кухні. Застосування програм дозволяє доручити висококваліфікованим кухарям здійснювати нагляд, вигадувати нові страви, а виконання доручити менш кваліфікованим робітником.
Купивши цей пароконвектомат, ви можете зробити міні-цех з випуску напівфабрикатів піци. В його жарочної камері піца на 10 рівнях готується 5 хвилин. Досить паралельно встановити лінію глибокої заморозки і новий напрямок бізнесу відкрито.
Піч має потужність 15,5 кВт разом з нагрівальними елементами, електронним управлінням і вентиляторами. Цей промисловий зразок підключається до трифазної мережі з обов'язковим заземленням корпусу до заземлювального контуру. Не можна різко відкривати двері, щоб уникнути опіків. Зачекайте 2-5 секунд для зупинки роботи вентилятора і дайте можливість піти гарячому повітрю через утворюється щілина. Пароконвектомат обов'язково повинен бути обладнаний витяжним парасолькою з примусовою вентиляцією.
На робочому місці встановіть аптечку з препаратами від опіків.
Пароконвектомати фірми Unox відповідають таким принципам:
широка функціональність і економічність;
зручне користування і висока продуктивність;
енергоефективність та економія електроенергії та води;
простота у використанні і обслуговуванні;
демократичні ціни та швидка окупність;
Для отримання пари в цьому пароконвектоматі використовується ТЕН плюс турбіна з високою швидкістю обертання. Це дозволяє виробляти пар нижче точки кипіння води і готувати делікатні страви.
Цифрове керування технологічними параметрами дає можливість регулювати, змінювати час приготування, температуру і вологість з точністю до хвилини до 9 годин.
Температура в жарочної камері регулюється від 30 до 260 °C, а вологість-від 0 до 100%.
Для приготування випічки є 10 дек.
Пароконвектомат фірми Unox XEFT10EUELRV рекомендований для використання в ресторанах, кафе, барах і підприємствах громадського харчування.
Зверніть увагу: у цьому місяці діє акція на продаж цього пароконвектомата зі знижкою 3%.
Купіть професійний пароконвектомат Unox XEFT10EUELRV для кафе, ресторани, кондитерські, пекарні, піцерії за ціною 3810,16 € зі знижкою в нашому інтернет-магазині.
Умови доставки по Києву та Україні, оплати можна подивитися на цій сторінці.
Вибирайте пароконвектомати для ресторанів, барів, кафе та інших підприємств громадського харчування на цій сторінці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Unox |
Країна виробник | Італія |
Вид обладнання | Пароконвектомат |
Джерело живлення | Електрика |
Кількість вентиляторів | 3 шт. |
Кількість рівнів | 10 |
Номінальна споживана потужність | 15.5 кВт |
Номінальна напруга | 380 В |
Габаритні розміри | |
Загальна висота | 952 мм |
Загальна довжина | 800 мм |
Загальна ширина | 811 мм |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Відстань між рівнями | 75 мм |
Користувацькі характеристики | |
Вага (нетто) | 96 кг |
Гарантійний термін | 12 |
Кількість швидкостей вентилятора | 2 |
Призначення печей | Пекарський |
Скло дверей | 2 |
Пароутворення | Інжекторне |
Підключення до Internet | Немає |
Підключення до водопроводу | Є |
Підключення до каналізації | Є |
Порт USB | Є |
Реверс вентилятора | Є |
Серія | BAKERLUX SHOP.Pro |
Тип підсвічування камери | Світлодіодний |
Тип управління | Цифрова сенсорна панель управління |